akat_print_icon.gif
akat_header_logo.jpg
trans

Nyheder


13.09.2018

3.s i København

I sidste uge var 3.s en tur i København, hvor de blandt andet skulle deltage ved Ungdommens Folkemøde 2018.


 

I sidste uge var 3.s en tur i København, hvor de skulle besøge forskellige museer, besøge Amnesty International og deltage i Ungdommens Folkemøde – så der var rigeligt at tage sig til. På folkemødet deltog eleverne i to talks, hvorefter de på egen hånd blev inspireret på pladsen. 


Nedenfor ses det fulde program:

 

Besøg på Amnesty International: Diskussion om ondskab og eleverne blev udfordret på deres egne forestillinger om begrebet.

 

Arbejdermuseet: Her var eleverne på egen hånd og så udstillinger om bl.a. Folkepensionens historie, familieliv i 1950'erne og industriarbejdets udvikling.

 

Ungdommens Folkemøde: Eleverne var med til paneldebat om Minority Talks og religion og seksualitet. I løbet af dagen var de på egen hånd og besøgte adskillige af stadeholderne - fra politiet til Dansk Folkepartis ungdom - spørg eleverne.

 

Omvisning i Klunkehjemmet: Fokus på kønsroller og livsstil i slutningen af 1800-tallet. Vi var også omkring det moderne gennembrud (Dansk)

 

Nationalmuseet på egen hånd: Besøg i udstillingen for nyere dansk historie - og en hel del af eleverne var også i antikafdelingen.

 

Politimuseet: Omvisning og debat om temaet ondskab. Et spændende museum hvor eleverne så de originale effekter fra en del af danmarkshistoriens kendte drabssager.

I vores billedgalleri kan du finde en masse billeder fra turen.