Vikariat i engelsk på Aarhus Katedralskole

På Aarhus Katedralskole vil der pr. 1. januar 2020 til skoleårets slutning være et ledigt vikariat i engelsk. Vikariatet omfatter 3 hold i engelsk.

Aarhus Katedralskole er en moderne og ambitiøs skole med en historisk glød. Vi lægger vægt på høj faglighed, et rigtig godt elevmiljø og en skolekultur præget af værdierne: Faglig fordybelse, demokrati, rummeligt fællesskab, kreativt miljø og udadrettede aktiviteter både lokalt og internationalt.

Vi lægger vægt på, at du er fagligt dygtig og engageret, brænder for at undervise, er interesseret i et godt fagligt og kollegialt samarbejde med dine kolleger og ledelsen, og at du vil være med til at videreudvikle skolen til gavn for eleverne.

Aarhus Katedralskole har i skoleåret 2019/20: 32 klasser, ca. 850 elever og knap 100 ansatte.

Skolen er beliggende i hjertet af Aarhus i historiske bygninger med moderne og velrenoverede klasselokaler og faciliteter.

Hvis du vil vide mere:

Du kan få yderligere oplysninger om skolen på www.akat.dk eller ved at ringe til os.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Alle lærere får stillet en bærbar pc til rådighed, der tilbydes lærerarbejdspladser, og der er gode muligheder for faglig udvikling.

Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Lone Eibye Mikkelsen på telefon

28 12 82 65.

Ansøgning med cv og relevante bilag sendes elektronisk til rektor Lone Eibye Mikkelsen på mail: akat@akat.dk.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest d. 28.11.19 kl. 12.