akat_print_icon.gif
akat_header_logo.jpg
trans

Nyheder


20.03.2018

Tidligere elever vinder talentpris

Ciliane, Stine - der begge er studenter fra Aarhus Katedralskole - og Line vandt mandag d. 20. marts DRs Talentpris til CPH:DOX for deres projekt "5 Grunde Til At Sabbatår Ødelægger Dit Liv – og 1 grund til at det er det hele værd alligevel"


Ideen til Ciliane Stubkjær, Stine Winther og Line Flugts projekt opstod som en frustration i deres eget sabbatår, som de stadig er midt i. Derfor valgte de at filme hinanden og deres venner i løbet af året for at se, hvilke op- og nedture, de alle kommer igennem.

Målet med projektet er at lave en dokumentarserie, som kan deles op i de fem forskellige årsager til, at sabbatår ”ødelægger dit liv” og så et afsnit om, hvorfor det er det hele værd alligevel. Og pigerne vil ikke bare fortælle deres egen historie – de vil fortælle en historie om en generation af unge, hvor stress og stræben efter perfektion er hverdag for mange. Og netop det samfundsrelevante lag var med til at overbevise juryen om, at det var den rigtige modtager af Talentprisen.
Læs hele nyheden på DR.dk

’5 grunde til at sabbatår ødelægger dit liv – og 1 grund til at det er det hele værd alligevel’ er stadig i optage-fasen, men man kan følge projektet på Instagram-profilen ’Sabbataar

Stort tillykke herfra

Foto: DR, Nicolai Dupont